Op de boordcomputer

Scangaroo heeft inmiddels bij verschillende boordcomputerpartijen een integratie. Scangaroo werkt op de Garmin, TomTom, ATX en de Headless. Meer informatie over onze integraties vind je onder ‘Partners’. Scangaroo werkt op de boordcomputers zowel in het vragenpad van de chauffeur of de chauffeur kiest optioneel de app buiten het vragenpad om. Er zijn een drietal scanners die werken in combinatie met Scangaroo.

3 scanners

De USB scanner van Canon P215-II, deze scanner kan direct verbonden worden met de boordcomputer met behulp van een USB kabel. De wifi scanner van Fujitsu iX 100. De scanner maakt zelf wifi-verbinding op het moment van scannen. De wifi scanner van Epson. De scanenner WorkForce DS-360W kan dubbelzijdig scannen en er zit een automatische documentinvoer op tot 20 vellen.

Door de vele integraties met verschillende boordcomputers en scanners is Scangaroo flexibel in gebruik en voor iedere situatie geschikt. Is er nog geen integratie met jouw boordcomputer? Bekijk dan de mogelijkheden op onze partnerpagina.

Terug naar home

Scangaroo standalone

De Scangaroo applicatie is ook als standalone oplossing te gebruiken. Scangaroo als standalone gebruiken is heel makkelijk voor bedrijven die met charters werken. De meeste charters zullen zelf geen Scangaroo oplossing in de wagen hebben. Vaak is het wel wenselijk dat er een eenduidige werkwijze geldt binnen het bedrijf. Namelijk, alle documenten worden na aflevering direct getekend en ingescand. Voor de ingehuurde charter of ZZP-chauffeur kan de charter-app de ideale oplossing zijn. Onze Scangaroo oplossing werkt op ieder Android device. Het device kun je verbinden met een kabel of via wifi, waardoor je direct kunt printen.

Oplossing

Tconsult biedt een totaaloplossing, dit betekent dat de benodigde hardware ook geleverd kan worden. Desgewenst maken wij een offerte voor Scangaroo in combinatie met boordcomputers, Android telefoons, de gewenste scanner, een bracket en de bijbehorende kabels.

Vraag een pilot aan