Tconsult heeft zijn krachten gebundeld met Epson Nederland. Wij zijn altijd opzoek naar passende oplossingen in de logistieke sector. De besprekingen met Epson hebben geleid tot een integratie: de compacte technologie van Epson is geïntegreerd in de scanapplicatie ‘Scangaroo’.

Epsons WorkForce DS-360W is ons nieuwste model voor draagbare documentscanners. Via de scan-app Scangaroo van Tconsult kan de vrachtwagenchauffeur makkelijk documenten onderweg scannen. De DS-360W is compact, veelzijdig en snel. Het is een ideale document scanner voor de logistieke sector. Nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde van de Epson-scanner? Zoek niet verder, wij vertellen je alle details.

Een nieuwe norm voor draagbare scanners

Een vrachtwagenchauffeur brengt veel tijd door in zijn vrachtwagen. Om de ruimte in een cabine goed te benutten, is het essentieel dat de scanoplossing compact is. De DS-360W weegt slechts 1 kg, waardoor de scanner draagbaar is. Daarnaast wordt – bij installatie op het dashboard met de Scangaroo bracket – het gezichtsveld van de chauffeur niet geblokkeerd door de scanner.

Snelle facturatie

De scanner is krachtig genoeg om een breed scala aan (CMR-)documenten snel en efficiënt te verwerken. Hierdoor is de administratie sneller op orde. Dankzij de USB 3.0-connectiviteit en een handige automatische documentinvoer voor 20 vellen is de DS-360W zeer geschikt als documentscanner. De scanner is uitgerust met een Automatic Document Feeder (ADF). Dit is een systeem waarbij een stapel documenten automatisch wordt aangeleverd aan de scanner. Dit betekent dat de vrachtwagenchauffeur de pagina´s niet één voor een handmatig hoeft aan te leveren op het scanbed.

Snelheid gecombineerd met kwaliteit

Dankzij de indrukwekkende scansnelheid van 25 pagina’s per minuut en de beeldkwaliteit, is de chauffeur van begin tot eind verzekerd van efficiëntie en veelzijdigheid. De scans verschijnen snel in hoge kwaliteit in de applicatie. Wanneer de chauffeur klaar is met scannen, kunnen de (CMR) documenten direct naar de administratie worden verzonden in slechts een paar seconden.

De kabels kunnen op kantoor blijven

De DS-360W biedt een draadloze scanoplossing met een ingebouwde batterij en draadloze aansluitmogelijkheden. Via de Scangaroo app kan de vrachtwagenchauffeur eenvoudig de scanner draadloos bedienen. Geen gehannes met extra kabels die het opbergen van de scanner onhandig maken. Daarnaast heeft de scanner geen permanente stroomtoevoer of externe adapter nodig. De lithium batterij zorgt ervoor dat de scanner een lange levensduur heeft. Als de batterij leeg is, is de scanner snel op te laden via de USB 3.0-aansluiting.

Logistieke oplossingen

Tconsult kijkt graag naar passende oplossingen om logistieke bedrijfsprocessen te optimaliseren. De technologieën van Epson bieden snelle en veelzijdige handvatten. Met de scan oplossing van Tconsult kun je gemakkelijk de laatste wijzigingen onderweg scannen en de administratie direct op de hoogte stellen van de benodigde documenten voor facturatie.

Over Scangaroo

Tconsult biedt verschillende softwareoplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Scangaroo, onderdeel van Tconsult is dé geavanceerde mobiele scanoplossing die compacte document-scanners aanstuurt op boordcomputers, tablets en smartphones. Scangaroo versnelt en digitaliseert administratieve stromen, waardoor je een factuur eerder in rekening kunt brengen en papieren rompslomp voorkomt.