De optimale oplossing!

Onder de merknaam ‘’Scangaroo’’ heeft Tconsult een geavanceerde state-of-the-art scanoplossing ontwikkeld. Deze applicatie is reeds operatief in meer dan duizenden vrachtwagens met klanten verspreid over heel Europa. De grootste uitdaging om te scannen onderweg is om een professionele oplossing te bieden met kwalitatieve high-end apparaten om het best mogelijke resultaat te bieden; een leesbare digitale scan. Deze kwaliteit en compacte scanner hebben wij gevonden met de scanner van Canon, Fujitsu en Epson. Je kan Scangaroo gebruiken met verschillende boordcomputers en als stand-alone versie op je tablet of mobiele telefoon. Tconsult biedt de totaal oplossing in de vorm van een applicatie en de benodigde hardware zoals kabels en mobiele telefoons, tablets en zelfs een boordcomputer. Voor elke scanner is een speciaal ontworpen bracket beschikbaar. De bracket zorgt voor het verlengen van de levensduur van de scanner.

Scangaroo in 5 stappen

1. Document

Het document dat gescand moet worden, dit kan elk soort papieren document zijn met een A4-formaat of kleiner. Voorbeelden van documenten zijn; vrachtdocumenten, CMR, inklaringsformulieren, bonnetjes, ontvangstbewijzen, emballagebonnen, etc. Open de applicatie Scangaroo op het gewenste device. Doe het document in de scanner met de tekst naar de scanner toe. De documenten zijn nu klaar om te scannen.

2. Scan

De documenten kunnen in de vrachtwagen gescand worden met een hoge kwaliteit / hoge prestatie scanners van Canon, Fujitsu en Epson. Instellingen kunnen aangepast worden naar de klantbehoefte. Je kunt instellen of er gescand kan worden door te scannen in grijswaarde of in kleur. Je kan kiezen tussen enkelzijdig en dubbelzijdig scannen. Heb je alles ingesteld naar je eigen wens? Druk vervolgens op de knop start scan.

3. Check

De gescande documenten worden in de Scangaroo app getoond als een afbeelding. Daarom is het makkelijk om te checken of de scans voldoen aan de kwaliteit en nauwkeurigheid. Is een pagina niet goed gescand of doorgekomen? Er kunnen eenvoudig pagina’s toegevoegd worden door een extra pagina te scannen, ze worden automatisch toegevoegd aan het bestand. In de app kun je de pagina selecteren die niet goed gegaan zijn, deze kun je in de app verwijderen.

4. Versturen

Het gescande document kan naar elk gewenst mailadres gezonden worden. Het daadwerkelijke verzenden gebeurt via de gekoppelde boordcomputer of mobiele device. Het is nodig om een actieve dataverbinding beschikbaar te hebben. In de applicatie klik je op ”versturen”. Het bestand is nu automatisch gemaild naar het gewenste mailadres.

5. Delen

Na het versturen kan het document eenvoudig worden gedeeld en opgeslagen in een digitaal archief. Het document kan worden verwerkt, gewijzigd of opgehaald worden en intern en extern  gedeeld worden met klanten.

Tconsult kan de Scangaroo applicatie leveren en de verschillende hardware zoals kabels en brackets. Voor een mooie prijs kunnen wij een offerte opstellen die aansluit bij uw behoefte. Nu weet je hoe eenvoudig Scangaroo in 5 stappen is. Wil je meer weten over alle mogelijkheden van Scangaroo of de precieze werking van het product? Bekijk dan onze blog ”De ultieme gids voor de scan applicatie”.