Nieuwsbrief Tconsult Q2

  • 5 jaar Scangaroo
  • Spigraph – Wesley Koekkoek
  • Emballagestromen in kaart!
  • Scangaroo gebruiker Messer aan het woord

5 jaar Scangaroo

Het is je vast niet ontgaan. In de maand maart hebben wij bij Tconsult groots gevierd dat Scangaroo, de app voor het scannen van documenten in de vrachtwagen, 5 jaar bestaat! De verjaardag van Scangaroo werd gevierd, samen met onze partners en trouwe klanten, door iedereen persoonlijk een heerlijke verjaardag taart te brengen.

Wij vonden het erg leuk om bij iedereen persoonlijk de taart te komen brengen en hopen dat hij goed gesmaakt heeft!

spigraph – Wesley Koekkoek

Spigraph is onze vaste leverancier van document scanners. Spigraph is in staat unieke voordelen te bieden aan partners, zoals Tconsult, dankzij het internationale bereik en een hoogwaardig portfolio met hoogwaardige diensten. Tconsult en Spigraph werken nauw samen, zo houdt Spigraph speciaal voor Tconsult voorraad aan. Naast het leveren van scanners, voegt Spigraph waarde toe om internationale groeiambities van Tconsult vorm te geven door plaatselijke verkoopexpertise te delen en in te zetten. Vanaf begin februari is Spigraph’s business developer Wesley Koekkoek, voor Tconsult in België Scangaroo aan het promoten. Elke donderdag belt Wesley samen met Mustafa, onze accountmanager, potentiële prospects om samen aan de beoogde internationalisering van Tconsult te werken. Wij zijn erg blij met deze fijne samenwerking met Spigraph en met Wesley!

Emballage stromen in kaart!

Het in kaart brengen van emballagestromen binnen een bedrijf dat dit al jaren op dezelfde manier doet is soms intern lastig te overzien. Er wordt vaak gewerkt op een vaste werkwijze met dezelfde personen die al sinds jaar en dag werkzaam zijn op de emballage-administratie binnen het bedrijf. Of is er juist de laatste tijd veel wisseling geweest in medewerkers waardoor het niet meer duidelijk is waar de verantwoordelijkheid met betrekking registratie emballage ligt?  Wij hebben onafhankelijke consultants die met een “vogelview” over en in uw organisatie kunnen kijken. Door met verschillende personen te praten binnen het bedrijf en de juiste vragen te stellen kunnen wij inzicht krijgen in de emballagestromen die binnen uw bedrijf lopen en waar de verbeterpunten zouden kunnen liggen. Aan de hand van deze bevindingen presenteren wij een adviesrapport met mogelijke oplossingen voor uw bedrijf. Wij zijn onafhankelijk en hebben veel expertise op het gebied van emballagestromen, emballageregistratie en emballagemanagement. Benieuwd wat onze consultants voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag nu een consult aan en kom in gesprek met ons!

Scangaroo gebruiker ”Messer B.V.” aan het woord

Messer Benelux is recentelijk gestart met gebruik van Scangaroo app. Messer produceert en levert industriële gassen zoals zuurstof, stikstof, argon, koolstofdioxide, waterstof, helium, specialiteitsgassen voor medische doeleinden en heeft een groot aanbod aan gasmengsels. Het inspelen op de vraag van de klant en het aanreiken van oplossingen op maat is het motto van Messer. Met de gassen die Messer produceert zijn zij in alle markten thuis.

Via de vaste transporteur heeft Frank van der Berg van Messer kennisgemaakt met Scangaroo. Frank: “De beslissing om met Scangaroo te gaan werken was snel genomen en wij hebben in zeer korte termijn het contract afgesloten. Doorslaggevend hiervoor was de snelheid van handelen en de prettige benadering vanuit Tconsult.

Het grootste voordeel van het gebruik van Scangaroo is toch wel dat de papieren zoals ritbladen en CMR’s snel terug zijn bij de afdeling die dit moet verwerken. Wij zijn nu in staat om de facturatie naar klanten te versnellen. De chauffeurs kunnen nu zelf de papieren naar de verlader te sturen zonder tussenkomst van de transporteur of planner. Dit resulteert in tevreden klanten!”

 

 

Wil jij ook graag meer informatie?

Kom hier met ons in contact.

Wil jij ook elk kwartaal de laatste updates ontvangen over TellApe?

Klik hier om de updates te ontvangen.