Wie is Canon ?

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging
en Informatie technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Canon is gebaseerd op de Japanse bedrijfsfilosofie
'Kyosei' – ‘samenleven en samenwerken voor het algemeen belang’ Canon neemt dus verantwoordelijkheid voor
het effect van haar activiteiten, met respect voor het milieu, voor haar klanten, voor de gemeenschappen
en landen waarin het bedrijf actief is.

Canon

Introductie

Canon Nederland en Tconsult hebben samen Scangaroo en RTI-solution ontwikkeld, een mobiele totaal oplossing die logistieke dienstverleners in staat stelt efficiënter te opereren en kosten te besparen. Canon was de eerste partner van Tconsult die hardware, een mobiele app en document management-software inzetten als front-to-back oplossing voor de logistieke sector.

imageFORMULA P-215II

De Canon imageFORMULA P-215II is een compacte mobiele scanner en werkt via USB. De P-215II levert snelle scanfunctionaliteit met snelheden voor dubbelzijdig scannen van maximaal 30 beelden per minuut. Met de automatische documentinvoer voor 20 vellen kunnen ook batch scans snel worden verwerkt. De scanner weegt ongeveer 1 kilo en is ideaal om mee te nemen of te plaatsen in kleine ruimtes door zijn compacte formaat. De verwerking van verschillende papierformaten, van A4 tot documenten met afwijkende formaten en foto’s is razend snel. De scanner is aan de voorzijde voorzien van een card slot zodat ook plastic pasjes en kaarten met reliëf gescand kunnen worden.

Mogelijkheden

De Canon P-215II kan samen met de ATX boordcomputer van Vehco, op de TomTom Pro 8 en als standalone versie. Op de boordcomputers kan de Scangaroo app volledig geïntegreerd worden in het vragen pad maar kan ook als standalone app fungeren.

Tconsult levert alle producten voor de totaal oplossing. Van applicatie abonnement tot de Canon imageFORMULA P-215II en bijbehorende kabels en beschermende bracket. Voor alle mogelijkheden en prijzen kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.