Wie is Epson ?

Epson streeft ernaar om als bedrijf onmisbaar te zijn en wereldwijd vertrouwen te genieten
vanwege de inzet voor openheid, klanttevredenheid en duurzaamheid. Epson respecteert
individualiteit terwijl ze tegelijkertijd teamwork stimuleren. Epson is volledig toegewijd aan
het leveren van een unieke meerwaarde via innovatieve en creatieve oplossingen.

Epson

Introductie

Onze nieuwste partner op scanner gebied is Epson. De Workfoce DS-360W  is een draadloze scanner mét een automatische documentinvoer. Er is veel vraag naar een scanner die functionaliteit en gemak voor de chauffeur vergroten. De scanner is nauwkeurig en snel. Om een compleet aanbod te bieden en elke scanner zijn eigen functionaliteiten heeft hebben wij Epson toegevoegd aan ons assortiment.

Workforce DS-360W

De Epson DS-360W is een compacte draadloze scanner en werkt via Wifi. De DS-360W is multifunctioneel en heeft een ingebouwde documentinvoer voor 20 vellen. De scanner kan verschillende formaten scannen: enveloppen, tankbonnetjes, CMR documenten, visitekaartjes en legitimatiebewijzen. Met de snelle, flexibele en krachtige bestand conversiemodule kan elk documenttype worden geconverteerd naar PDF bestanden. De ingebouwde batterij en met slechts 1,3 kilo is het een ideale scanner voor onderweg.

Mogelijkheden

De Epson Workfoce DS-360W is geïntegreerd met ATX, headless, TomTom Pro 8,  Garmin van Rietveld en te gebruiken als standalone app. Kabels zijn niet nodig om onderweg te kunnen scannen, slechts voor het opladen van de scanner.

Tconsult levert alle producten voor de totaal oplossing. Van applicatie abonnement tot de Epson DS-360W en bijbehorende kabels en beschermende bracket. Voor alle mogelijkheden en prijzen kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.