Wie is Fujitsu ?

Fujitsu is een wereldwijde leverancier van dynamische IT-infrastructuren. Fujitsu biedt een one-stop-shop
aanbod van gestandaardiseerde producten en diensten voor desktop en datacenter omgevingen en
doen dit met lokale focus als totaaloplossing aan klanten.

Fujitsu

Introductie

Tconsult heeft, na inventarisatie bij de klant, besloten om een wifi scanner toe te voegen aan het assortiment voor Scangaroo. Als de scanner en boordcomputer te ver uit elkaar zitten moet de kabel langer worden. Hoe langer de kabel hoe langer het duur voor alle data over gebracht is naar de boordcomputer. Voor sommige klanten was het wenselijk om een wifi scanner aan te sluiten. Het andere voordeel is dat er minder kabels nodig zijn in de vrachtwagen en je de scanner makkelijk kunt bewegen binnen en buiten de wagen.

Scansnap iX 100

De Fujitsu ScanSnap iX100 is een compacte draadloze scanner en werkt via WIFI. De processor detecteert automatisch beschikbare wifi netwerken en maakt zelf de connectie. Dankzij de integrale GI-processor iX 100 worden afbeeldingen al in de scanner geoptimaliseerd waardoor de scanner slechts 5,2 seconden per pagina nodig heeft. De scanner werkt hierdoor ook als een draadloos toegangspunt (WAP) voor slimme apparaten. Met de ingebouwde lithium-ion batterij van de ScanSnap iX100 kunnen 260 scans worden gemaakt bij één oplaadcyclus. Met slechts 400 gram is de iX100 licht genoeg om makkelijk mee te nemen.

Mogelijkheden

De ScanSnap iX 100 is geïntegreerd met de TomTom Pro 8 en Garmin boordcomputer van Rietveld en standalone. Kabels zijn niet nodig om onderweg te kunnen scannen, slechts voor het opladen van de scanner.

Tconsult levert alle producten voor de totaal oplossing. Van applicatie abonnement tot de Fujitsu ScanSnap iX100 en bijbehorende kabels en beschermende bracket. Voor alle mogelijkheden en prijzen kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.