Wie is Rietveld ?

Rietveld is een toonaangevende, internationaal opererende onderneming met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van fleetmanagement in de transportbranche. De oplossingen die Rietveld met EasyTrack Fleetmanagement biedt, creëren meer rust op de planning en worden de administratieve handelingen sterk verminderd en vereenvoudigd. Dit leidt tot het verhogen van de efficiency en het verbeteren van uw bedrijfsrendement. Kortom, Rietveld helpt u om uw concurrentiepositie verder te versterken door samen te zoeken naar passende oplossingen.

Rietveld

Continu blijven ontwikkelen

Als ervaren, vooruitstrevende en dynamische organisatie wil Rietveld een toonaangevende leverancier zijn en blijven, waarbij wij met onze kennis van de nieuwste technologieën willen anticiperen op de wensen van de markt. Door een gecontroleerde groei wil Rietveld de wensen van de klanten op internationaal niveau waarborgen, waarbij het nationale karakter behouden blijft.

“Wij hebben als missie om middels onze oplossingen een belangrijke schakel te vormen in uw bedrijfsproces wat leidt tot een structurele verbetering van uw bedrijfsresultaat.”

Rietveld realiseert en waarborgt dit door alle benodigde disciplines onder één dak te verzamelen. Zoals een eigen Research & Development- afdeling, Projectmanagement, Helpdesk, Aftersales & Service en verkooporganisatie. Rietveld is geen onderdeel van een dealer-organisatie, maar ontwikkelt en levert eigen fleetmanagement systemen. Dit betekent voor u een partner met korte communicatielijnen en een flexibele organisatie.

Rietveld werkt al jarenlang nauw samen met gerenommeerde partners in de transport automatisering, waaronder Tconsult.

Mobiele en veelzijdige boordcomputer

De Efficio3 for Android boordcomputer is zowel binnen als buiten het voertuig te gebruiken, bijvoorbeeld voor digitale ‘proof of delivery’-toepassingen. Het robuuste design maakt de Efficio3 een ideale boordcomputer voor vrachtwagen chauffeurs, om interactief en op live locatie met de backoffice te communiceren.

De Efficio3 boordcomputer is standaard uitgerust met (truck)navigatie van GARMIN. Door onze samenwerking met de wereldmarktleider in navigatie kunnen wij u hoogwaardige kwalitatieve navigatie aanbieden, tegen een betaalbare prijs.

Sneller factureren dankzij Scangaroo

Getekende vrachtbrieven, CMR’s en andere documenten worden op locatie gescand met onze geïntegreerde draadloze documentscanner en via de Efficio3 boordcomputer direct doorgestuurd naar uw backofficeapplicaties voor de verdere verwerking .

Op deze manier kunt u sneller factureren en beperkt u het risico op verlies van documenten aanzienlijk.