Wie is Webfleet Solutions ?

Webfleet Solutions is één van’s werelds toonaangevende leveranciers voor telematicaoplossingen met een focus op fleetmanagement,
voertuigtelematica en connected car diensten. De belangrijkste SaaS-oplossing van het bedrijf, Webfleet, wordt gebruikt door bedrijven
van ieder formaat om voertuigprestaties te verhogen, brandstof te besparen, chauffeurs te ondersteunen en wagenpark efficiency verhogen.
Webfleet Solutions heeft meer dan 50.000 klanten wereldwijd en bedient bestuurders in meer dan 100 landen, waarbij het bedrijf hen
beschikking geeft over het beste supportnetwerk van de branche en het grootste aanbod integraties en applicaties van externe aanbieders.

Webfleet Solutions

Tconsult & webfleet Solutions

Het open platform van van Webfleet Solutions helpt integratiepartners om de waarde van hun producten, oplossingen en diensten met telematicamogelijkheden te vergroten. Dankzij dit open platform en deze integraties zijn klanten in staat de documentstromen te optimaliseren en sneller te factureren. Zo ook hebben Webfleet Solutions en Tconsult de handen ineen geslagen zodat beide partijen de beste oplossing kunnen bieden aan de klanten in de Transport & Logistiek sector.

PRO 8375

De PRO 8375 van Webfleet Solutions is de aanpasbare Driver Terminal die de schakel vormt tussen bestuurder, voertuiggegevens, en zakelijke processen. De hardware is een robuust ontworpen device waarbij rekening is gehouden met gebruik voor in de vrachtwagen én daarbuiten. De Scangaroo applicatie werkt samen met de PRO 8375 in het vragenpad van de chauffeur. Na het laden of lossen kan de chauffeur de documenten snel inscannen en zijn route vervolgen.

Mogelijkheden

De PRO 8375 werkt samen met onze Scangaroo & Print Panther applicatie. Na het lossen van alle goederen kun je eenvoudig de pakbonnen en CMR’s inscannen en opsturen naar kantoor. De administratie kan de afhandeling snel factureren waardoor de cashflow verbeterd wordt van het bedrijf. Tconsult levert alle producten voor de totaaloplossing. Van applicatie abonnement tot de bijpassende scanner met bracket en bijbehorende kabels. Voor alle mogelijkheden en prijzen en meer informatie over de PRO 8375 kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers!